دسته بندی محصول

برند

موقعیت نصب

حجم آبگرمکن

شمعک

نمایش 1–25 از 85 نتیجه

از ضروریات هر ساختمان تامین آب گرم مصرفی جهت استحمام و شستشو می باشد. یکی از سیستم های گرمایشی و موتور خانه ای که این امر را میسر ساخته آبگرمکن است. ابگرمکن ها در انواع مختلفی در بازار موجود می باشد که مختصرا درباره هریک توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

انواع آبگرمکن

از معیارهای دسته بندی آبگرمکن ها می توان به نوع سوخت، نوع نصب و منبع انرژی آن اشاره کرد.

  • آبگرمکن گازی
  • آبگرمکن برقی

آبگرمکن گازی

آبگرمکن گازی با اتصال به گاز شهری یا کپسول آب گرم مصرفی ساختمان را تامین می کند. گاز جز دردسترس ترین سوخت ها بوده از این رو آب گرمکن های گازی فروش بالایی دارند. آبگرمکن های گازی به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند.

  • آبگرمکن گازی دیواری
  • آبگرمکن گازی زمینی (ایستاده، مخزن دار)

مزایای آبگرمکن گازی

  • منبع سوخت ارزان قیمت
  • تنوع در مدل
  • قیمت مناسب

نکات مهم در خرید آبگرمکن گازی دیواری

  • آبگرمکن گازی دیواری به دلیل اشغال فضای کم در مقایسه با ابگرمکن های گازی زمینی فروش بالایی دارد.
  • در هنگام خرید به ظرفیت آبگرمکن باید توجه داشت و بر اساس میزان مصرف آن را انتخاب کرد تا مشکلی در تامین آب گرم مصرفی پیش نیاید.
  • آبگرمکن های گازی دیواری مجهز به سیستم توربرلاتو بوده که مانع رسوب املاح موجود آب در کاربراتور و لوله های آب گرم و جلوگیری از خرابی دستگاه می کند.
  • در هنگام خرید به میزان فشار آب منطقه ای خود داشته باشید. برخی از آبگرمکن های دیواری قابلیت روشن شدن با فشار آب پایین را دارند.
  • آبگرمکن های گازی دیواری قابلیت تنظیم دما را دارند تا بر اساس دمای مورد نیاز قابلیت تنظیم دما را در فصول مختلف داشته باشد.
  • قیمت آبگرمکن دیواری یکی دیگر از مواردی است که در زمان خرید جز فاکتورهای مقایسه به حساب می آید و شنا می توانید از طریق مقایسه قیمت آبگرمکن های دیواری گزینه مناسب با بودجه خود را خریداری کنید.
  • یکی از عوامل که در مصرف بهینه سوخت و کاهش هزینه ها بسیار موثر است سیستم جرقه زن خودکار (آیونایز) است. در این مدل ها شمعک دائمی حذف شده و و شمعک زمانی روشن می شود که آب گرم باز می شود.

آبگرمکن گازی زمینی

آبگرمکن گازی زمینی که به آنها آبگرمکن ایستاده یا مخزنی نیز می گویند با استفاده از سوخت رایج گازی کار کرده و آب گرم مصرفی ساختمان را فراهم می نمایند و نحوه عملکرد آنها بسیار ساده است. مشعل این سیستم ها با دریافت جریان گاز شهری و هوای محیط روشن شده و باعث افزایش درجه حرارت مخزن و آب داخل آن می شود. جریان آب داغ خروجی از طریق لوله کشی به قسمت های مختلف ساختمان انتقال می یابد.

نکات مهم در خرید آبگرمکن گازی زمینی

آبگرمکن زمینی از دیر باز در منازل نصب و مورد استفاده قرار می گرفت. این آبگرمکن های زمینی مشکلاتی چون رسوب گیری در جداره های داخل لوله و سایر قسمت ها را دارد. برای این منظور در مناطقی که میزان املاح آب بالا بوده توصیه نمی شود.

آبگرمکن های گازی ایستاده به دلیل دارا بودن مخزن می توانند برای مناطقی که فشار آب پایین دارند مناسب باشد.

یک ویژگی مهم در آبگرمکن های مخزنی دارا بودن آب گرم یکنواخت بدون سرد شدن لحظه ای است. سنسور های موجود در این مدل ها با سرد شدن آب از حد مورد نظر باعث روشن شدن شمعک و گرم نمودن آب می شوند.

مشخصات فنی در هنگام خرید آبگرمکن گازی ایستاده

ظرفیت مخزن

مخزن آبگرمکن زمینی بسته به نیاز متفاوت است. این مخزن ها ظرفیت مختلف حجم آب دارند و برای جلوگیری از پوسیدگی و اکسیداسیون، دو جداره داخلی و خارجی مخزن با استفاده از پوشش های پوشیده شده است.  در جداره بیرونی مخزن از یک عایق حرارتی به منظور کاهش هدر رفت انرژی قرار داده شده است.

دودکش ها و کلاهک تعدیل

برای خروج محصولات احتراق از کلاهک تعدیلی به قطر ۱۰۰ یا ۱۵۰ میلی متر استفاده شده است و وظیفه این کلاهک تعدیل جلوگیری از اختلال و اغتشاش در احتراق در صورت گرفتگی دودکش و جلوگیری از مکش بیش از حد دودکش است همچینین با استفاده از صفحه مانع یا حرارت گیری که بر روی دودکش نصب می شود می توان از خروج حرارت از داخل سیستم جلوگیری نمود.

سیستم کنترلی و ترموستات

سیستم کنترلی موجود روی آبگرمکن های مخزنی از یک شیر کنترل گاز ترموستاتیک تشکیل شده است و وظیفه روشن و خاموش کردن مشعل را دارد. شیر ترموستاتیک به دلیل دارا بودن دو ترموستات اولیه و ثانویه و یک ترموکوپل و پیلوت ایمنی و درجه حرارت مخزن آبگرمکن زمینی را نیز کنترل کند و در صورت افزایش دمای مخزن از حد نرمال ۹۵ درجه سانتی گراد، انبساط طولی میله، رابط مدار ترموکوپل را قطع می کند.

آبگرمکن برقی

آبگرمکن برقی از دو دسته مخزن دار و بدون مخزن تشکیل می شوند و نصب آنها یا روی زمین یا دیوار صورت است. آب سرد با ورود به آبگرمکن توسط از المنت های حرارتی برق گرم می شود. المنت ها دارای سیم های نازکی هستند که از مقاومت بالایی ساخته شده اند. مقاومت الکتریکال این سیم ها باعث تولید گرما در آنها می شود و در نهایت گرمای ایجاد شده از مقاومت الکتریکی به آب انتقال داده می شود. توان و تعداد المنت ها در آبگرمکن برقی، مشخص کننده مقدار دبی آب گرم تولیدی و خروجی آبگرمکن است.

آبگرمکن برقی مخزن دار

آبگرمکن های برقی مخزن دار در مقایسه با نوع بدون مخزن پرفروش تر است. این آبگرمکن های مخزن دار در ظرفیت های مختلف آب گرم را داخل خود نگهداری می کند و به دلیل عایق حرارتی مانع سرد شدن سریع آب می شود.

آبگرمکن برقی بدون مخزن

آبگرمکن های برقی بدون مخزن برای فضاهای کوچک مناسب است و در مقایسه با نوع مخزن دازر میزان برق مصرفی کمتری را دارد. سرعت گرم کردن آب در این آبگرمکن ها بالا است و هر زمان که بخواهید به آسانی می توانید از آبگرم استفاده نمایید.

نکات مهم در خرید آبگرمکن برقی
  • یکی از مهمترین مزایا استفاده از آبگرمکن برقی در مناطقی است که دسترسی به سوخت گازی نداشته و تنها سوخت در دسترس آنها برق است.
  • آبگرمکن های برقی بی صدا بوده و نیازی به نصب دودکش ندارد
  • نصب آن آسان بوده و هزینه تعمیر و نگهداری پایین است
معایب آبگرمکن برقی
  • بالا بودن هزینه سوخت برق
  • ظرفیت و اندازه آبگرمکن های برقی پایین است و ممکن از برای مصارف بالا پاسخگو نباشد.

خرید انواع آبگرمکن در فروشگاه سپهر انرژی

جهت استعلام قیمت آبگرمکن با همکاران ما در بخش فروش در تماس باشید یا با انتخاب محصول خود و مقایسه مشخصات فنی آن با سایر محصولات بهترین آبگرمکن را انتخاب نمایید.

شما می توانید برای اطلاع از مشخصات فنی ابگرمکن ها کامل محصولات به تب توضیحات مربوط به هر محصول مراجعه نمایید.

فروشگاه تاسیسات سرمایش و گرمایش سپهر انرژی نماینده فروش انواع آبگرمکن از بهترین برندهای موجود در بازار آماده پاسخ به شما مشتریان و ارسال خرید شما در کوتاهترین زمان ممکن است.